Luksusta ja glamouria – netin muodikkaimmat kolikkopelit

Onko shoppailu sinulle kaikkein mieluisinta liikuntaa? Saavatko trendien uudet tuulet pääsi kääntymään? Erotatko aidon merkkilaukun halvasta kopiosta nopealla silmäyksellä ja vainuatko muodin muutokset jo ennen kuin ne ovat nähtävissä lehtien sivuilla ja Rihannan vaatekaapissa? Mahtavia uutisia: voit yhdistää intohimosi muotiin ja trendeihin hauskanpitoon kolikkopelien parissa! Netin suosituimmat kasinot tarjoavat nimittäin tyylipuhtaan valikoiman muotiaiheista pelattavaa vaativaankin makuun.

Todella tyylikäs henkilö on tyylikäs kiireestä kantapäähän – koiraansa myöten. Kukapa ei muistaisi pikkuiset chihuahuat muodin kuumimpaan keskiöön nostanutta Paris Hiltonin Tinkerbell-koiraa? Rikkauksien maailmassa rikkauksista nauttivat totta kai myös julkimoiden karvaiset seuralaiset, jotka ovat pääosassa NetEntin kaikki tyylipisteet kotiin vievässä Diamond Dogs -kolikkopelissä. Mehukas sisäfilepihvi timantein koristellusta ruokakupista samppanjan kera tarjoiltuna ei ole ihan jokaisen rekun tyypillinen lounas, mutta Diamond Dogs -pelin timanttisille koirille se on arkipäivää.CyW56fHUoAA0g1o

Eläimet ja huippumuodin yhdistää valloittavalla tavalla myös Ash Gamingin käsialaa oleva Catwalk-kolikkopeli, jonka keloilla pyörivät design-luomukset sekä muoti-ikoneiksi puetut ihmismäiset kissat. Elegantti peli on täysosuma sinulle, jos lähellä sydäntäsi on muodin lisäksi oma pieni petosi.

Viimeisimmän muodin mukaan stailattu lemmikki löytyy tietysti tyylitajuisen ja varakkaan omistajan kainalosta. IGT Interactiven She’s A Rich Girl -kolikkopelissä pääset maistamaan rikkaan nuoren naisen elämää mukaansatempaavan tanssimusiikin tahdissa timantteja jahdaten.

Alan taitavimmat pelivalmistajat pitävät huolen siitä, että muotiin ja mallimaailmaan hurahtaneille pelaajille on reilusti valinnanvaraa nettikolikkopelien tiheässä viidakossa. Miltä kuulostaisi esimerkiksi glamourintäyteinen illanvietto yhdysvaltalaisen julkkismalli Holly Madisonin seurassa? An Evening With Holly Madison -kolikkopeli tarjoaa sinulle napakymppiin osuvan pelikokemuksen, jossa huippusuosittu luksusmalli kommentoi televisiosta tutulla äänellään pelaamistasi! Tästä innostuakseen ei tarvitse olla mallimaailman erityisasiantuntija. Muotinäytösten lavoilta inspiraatiota hakevien taas kannattaa tutustua lähemmin mallimaailmaa esittelevään High Fashion -kolikkopeliin, jossa pelaaja luovii tiensä mallisopimusten ja kauneudenhoitovälineiden läpi kohti yllättäviä rikkauksia ja houkuttelevia voittoja.

Kuten asiaan perehtyneet varsin hyvin tietävät – muoti kiertää kehää. Muista tämä, kun pelaat 80-luvun estetiikasta inspiraationsa ammentanutta Crazy 80’s -kolikkopeliä, joka on loistava valinta kaikille niille, joiden silmää hivelevät erityisesti retrotyyli ja kirkkaat värit. Kasari tekee jälleen paluun!